GUMINĖS

__________PREKĖ___________ APRAŠYMAS KAINA
Lateksinės pirštinės

Lateksinės pirštinės, vidus dengtas medvilnės pūkeliu. Grublėtas delnas geresniam sukibimui, elastingos, gerai priglundančios prie rankos.

Prekės kodas: 304G

 KAINA KLAUSTI
Lateksinės pirštinės

Lateksinės pirštinės, vidus dengtas medvilnės pūkeliu. Grublėtas delnas geresniam sukibimui, elastingos, tvirtos, gerai priglundančios prie rankos.

Prekės kodas: 304R

  KAINA KLAUSTI
semperplus1 Nitrilinės pirštinės
Apsauginės nitrilinės darbo pirštinės SEMPERPLUS, skirtos naudoti esant sąlyčiui su chemikalais, pagamintos iš nitrilo, be lateksto. Dėka puikaus cheminio atsparumo ir mechaninio tvirtumo, suteikiama aukščiausio lygio apsauga dirbant su cheminėmis medžiagomis. Prailginti pirštinių rankogaliai suteikia papildomą apsaugą, itin atsparios plyšimui, grublėtas pirštinių paviršius suteikia gerą sukibimą. Delno storis: 0,38 mm +/- 0,05 mm; Ilgis: 330 mm +/- 10 mm. EB kategorija: apsauginės III kategorijos pirštinės. Atitinka standartus: EN 420, EN 374, EN 388.Pirštines būtina apsaugoti nuo karščio, drėgmės, ryškios šviesos ir ozono. Sandėliuoti rekomenduojama 10-30 laipsnių šilumoje, tamsioje ir sausoje (esant 60%-80% drėgmei) vietoje.

Prekės kodas: SEMPERPLUS

 KAINA KLAUSTI
 sempervelvet-2 Lateksinės pirštinės
Apsauginės lateksinės darbo pirštinės SEMPERVELVET. Suapvalinti rankogaliai užtikrina geresnę apsaugą nuo drėgmės patekimo į pirštinės vidų. Iš 100% medvilnės pagamintas pirštinės pamušalas suteikia patogumo jausmą. Grublėta delno ir pirštų sritis suteikia optimalų sukibimą su liečiamu paviršiumi, netgi esant šlapioms darbo sąlygoms. Išbandytos ir sertifikuotos pagal 1935/2004 standartą – tinkamos naudoti sąlyčiui su maistu. Atitinka EN 420, EN 374, EN 388 standartus. III apsaugos kategorija. Delno storis: 0,45 mm +/- 0,05 mm. Ilgis: 300 mm +/- 10 mm.

Prekės kodas: SEMPERVELVET

 KAINA KLAUSTI
Pirštinės su medvilniniu vidiniu sluoksniu

PVC pirštinės su medvilniniu vidiniu sluoksniu. PVC yra nelaidus skysčiui ir atsparus įtrūkimams, įpjovimams ar kt. mechaniniams poveikiams. 35 cm ilgio, gerai priglundančios prie rankos.

Prekės kodas: 307

 

 KAINA KLAUSTI
Lateksinės pirštinės dvigubo liejimo

Dvigubo liejimo lateksinės pirštinės. Vidus dengtas medvilnės pūkeliu, delno ir pirštų sritis porėta, užtikrina gerą sukibimą su liečiamu paviršiumi. Apsauginės pirštinės, tinkančios bendram naudojimui, apsaugo nuo mechaninio, cheminio, elektros ir terminio pavojaus. Pirštinių sudėtyje nėra medžiagų, kurios žinomos kaip turinčios kancerogeninių ar toksinių savybių. Atitinka ES standarto normas EN 420, EN388 (1010), EN374-1 ir EN374-3 (ABK). Pirštinių ilgis 30 cm, storis 0,6 mm.

Prekės kodas: DuoColor330

 KAINA KLAUSTI
231 (1) Lateksinės/neopreninės pirštinės

TEGERA 231 oranžinės spavos latekso/neopreno mišinio darbinės pirštinės apsaugančios nuo cheminių medžiagų ir tinkamos naudoti maisto pramonėje. 0,67 mm storio, 320mm ilgio, puikiai sukimba su liečiamu paviršiumi, grublėtas delnas ir pirštai. Puikiai prisitaiko prie rankos ir lengvai užsideda, kadangi yra su medvilnės pūkelio pamušalu. Pirštinės III kategorijos, atsparios naftos produktams ir tepalams, chemikalams, tinkamos naudoti mikrobiologinės rizikos aplinkoje, antikorozinėje aplinkoje. Atitinka standartus: EN 388 (3132), EN 374-2, EN 374-3 (AKL). Galimi dydžiai: 7-12.

Prekės kodas: TEGERA 231

 KAINA KLAUSTI
Guminės pirštinės      

Žalios spalvos nitrilinės pirštinės apsaugančios nuo cheminių medžiagų. 0,38 mm storio, 330 mm ilgio, puikiai sukimba su liečiamu paviršiumi, kadangi grublėtas delnas ir pirštai. Puikiai prisitaiko prie rankos ir lengvai užsideda kadangi yra su pamušalu. Pirštinės III kategorijos, be latekso, atsparios naftos produktams ir tepalams, universalios, galima naudoti maisto pramonėje. Atitinka standartus: EN 374-3:2003, AJKL EN 388, 4101

Prekės kodas: TEGERA 18601

  KAINA KLAUSTI
Pirštinės darbui

Pirštinės PVC su medvilniniu vidiniu sluoksniu, 35 cm ilgio. Grublėtas neslidus delnas, atsparios rūgštims.

Prekės kodas: 325 PETREL

 KAINA KLAUSTI
Pirštinės su vidiniu medvilniniu sluoksniu

60 cm ilgio PVC pirštinės su medvilniniu vidiniu sluoksniu. PVC yra nelaidus skysčiui ir  atsparus įtrūkimams, įpjovimams ar kt. mechaniniams poveikiams. Gerai priglundančios prie rankos.

Prekės kodas: 3072

 

 KAINA KLAUSTI
Pirštinės su medvilniniu sluoksniu žieminės

Pirštinės žieminės FLAMINGO 3260 PVC gumos,  kuri yra atspari žemai temperatūrai ir mechaniniams poveikiams. Pašiltintos šiauštu medvilniniu audiniu, kuris turi geras termoizoliacines savybes. Ilgis – 35cm.

Prekės kodas: FLAMINGO 3260

 KAINA KLAUSTI
 camapren_dar Polichloropeninės pirštinės

CAMAPREN pirštinės pagamintos iš polichloropreno. Tai yra chloropreninis kaučiukas (CR) – ši medžiaga yra atspari cheminiam ir mechaniniam poveikiui, nes yra patvaresnė už natūralų lateksą ir išlieka elastinga esant žemoms temperatūroms. Anatomiškai išformuotas pirštinės delnas užtikrina labai gerą jautrumą ir sukibimą delno ir pirštų srityje, mažina nuovargį darbuotojui. Iš vidinės pusės yra medvilnės pūko pamušalas, kuris suteikia komforto, patogumo ir lengvo užsidėjimo efektą. Pirštinės gali būti naudojamos atliekant darbus laboratorijoje, dirbant su cheminemis medžiagomis, gruntuojant, automobilių servisuose, gėrimų pramonėje. Ilgis – 290-310 (mm), Storis – 0,65±0,1 (mm), spalva- juoda. Galimi dydžiai – 7,8,9,10,11. Kategorija – CAT III. Atitinka EN 420 standartą, EN388 1111, EN 374 AKL, EN374 standartą.

Prekės kodas: CAMAPREN

 KAINA KLAUSTI
orange_adr Lateksinės pirštinės

Guma; lateksas. II apsaugos kategorija. EN388; EN374.

Prekės kodas: G02T

 KAINA KLAUSTI
 g12p_g12t_g12y_es_dar Pirštinės su medvilniniu sluoksniu žieminės

Guma, I apsaugos kategorija, EN388

Prekės kodas: G12Y

 KAINA KLAUSTI