GALVOS APSAUGA

_________PREKĖ_________ APRAŠYMAS KAINA
  Dirželis šalmui

Prekės kodas: Dirželis šalmui DELTA

1,90€
Jungtis ausinių šalmui

Prekės kodas: Jungtis UNIVERSAL

2,76€
Šalmas

Prekės kodas: GSAC300

3,33€
Laikiklis ekrano šalmui

Prekės kodas: Laikiklis ekrano PW58

5,61€
Šalmas-kepurė

Prekės kodas: Šalmas-kepurė

8,55€
Dirželis šalmui

Prekės kodas: Dirželis šalmui GH1

1,43€
Šalmas-kepurė

Prekės kodas: CUPPIE1

8,55€
Šalmas ABS

Šalmas ZIRCON pagamintas iš ABS (akrobutilstireno) plastiko. Kriauklė atspari smūgiams, absorbuoja energiją. Šalmas su šešiataškiu, plastikiniu įdėklu ir prakaitą sugeriančia juostele. Šalmo viršutinėje dalyje yra angos ventiliacijai. Trumpas snapelis geram matomumui. Pažeminta galinė dalis kaklo apsaugai. Galima naudoti su kitomis apsauginėmis priemonėmis, tokiomis kaip ausinės, skydeliai ir kt., jungiant jas per SLOT jungtį.

Prekės kodas: ZIRCON

5,70€
Termoplastiko šalmas

Šalmas QUARTZ pagamintas iš termoplastiko. Kriauklė ypatingai atspari smūgiams, absorbuoja energiją, atspari UV spinduliams. Šalmas su aštuoniataškiu plastikiniu įdėklu ir prakaitą sugeriančia juostele. Dydis reguliuojamas ratuku. Šalmo viršutinėje dalyje yra angos ventiliacijai. Trumpas snapelis geram matomumui. Pažeminta galinė dalis kaklo apsaugai. Galima naudoti su kitomis apsauginėmis priemonėmis, tokiomis kaip ausinės, skydeliai ir kt., jungiant jas per SLOT jungtį.

Prekės kodas: QUARTZ

 12,83€
Šalmas ABS

Šalmas DIAMOND pagamintas iš ABS (akrobutilstireno) plastiko. Kriauklė atspari smūgiams, metalo purslams, absorbuoja energiją. Šalmas su šešiataškiu, plastikiniu įdėklu ir prakaitą sugeriančia juostele. Ypač trumpas snapelis geram matomumui, tinkamas dėveti snapeliu atgal, taip išplečiant matymo lauką. Fluorescencinės spalvos su atšvaitine juostele. Galima naudoti su kitomis apsauginėmis priemonėmis, tokiomis kaip ausinės, skydeliai ir kt., jungiant jas per SLOT jungtį.

Prekės kodas: DIAMOND

15,68€