MARŠKINĖLIAI

__________PREKĖ___________ APRAŠYMAS KAINA
 131 Universalūs marškinėliai

Universalūs marškinėliai, apykaklė ir rankogaliai apkantuoti juostele. Sudėtis: 100% medvilnė. 180g/m2. Spalvos: Juoda, balta, geltona, raudona, šv.mėlyna, pilka.

Prekės kodas: 131 INFINITY

 KAINA KLAUSTI
yc150royal Vaikiški marškinėliai

Vaikiški marškinėliai trumpomis rankovėmis, apvalia, elastinga, gerai priglundančia apykakle. Marškinėliai gaminami iš šukuotinės medvilnės. Audinys nesišiaušia ir „nesibumbuliuoja“. Keya marškinėlių peties siūlė yra sutvirtinta papildomai – apsauga nuo deformacijos. Sudėtis: 100% šukuotinė medvilnė. Audinio tankis: 150g/m2. Dydžiai: XS – XL.

Spalvos: balta, juoda, oranžinė, auksinė, pilka, žalia, raudona, mėlyna

Prekės kodas: YC/150

 KAINA KLAUSTI
2717-bbvv Vyriški marškinėliai

Vyriški dvispalviai marškinėliai THERON V-formos apykale. Dviadate siuvimo mašina siūtos šoninės siūlės. Sudėtis: 95% medvilnė, 5% spandeksas.

Prekės kodas: THERON

 KAINA KLAUSTI
128 Moteriški marškinėliai

Moteriški marškinėliai. V formos kaklas. Reglano kirpimo rankovės. Dėl elastano esančio audinio sudėtyje, gaminys išlaiko savo formas net ir po daugelio skalbimų. Puikiai priglunda prie kūno. Sudėtis:95% medvilnė, 5% elastanas, 180g/m2 . Spalvos: juoda, balta, t.mėlyna, šv.mėlyna, aqua, turkio, oranžinė, raudona, rožinė ,violetinė, geltona, žalia, šv.žalia.

Prekės kodas: 128 DREAM

  KAINA KLAUSTI
mc150white Vyriški marškinėliai

Vyriški marškinėliai trumpomis rankovėmis, apvalia, elastinga, gerai priglundančia apykakle. Marškinėliai gaminami iš šukuotinės medvilnės. Audinys nesišiaušia ir „nesibumbuliuoja“. Keya marškinėlių peties siūlė yra sutvirtinta papildomai – apsauga nuo deformacijos. Sudėtis: 100% šukuotinė medvilnė. Audinio tankis: 150g/m2. Dydžiai: S – 3XL.

Prekės kodas: MC/150 BALTI

 KAINA KLAUSTI
134 Moteriški marškinėliai

Moteriški įliemenuoti marškinėliai, impregnuoti silikonu, kuris suteikia audiniui elastingumo, nesiburbuliuoja net po daugelio skalbimų, nenublunka spalva. Apvali megzta kaklo iškirptė, elastinga. Sustiprinta pečių siūlė. Sudėtis: 100% medvilnė, 160g/m2.

Prekės kodas: 134 BASIC SILIKON

 KAINA KLAUSTI
mc180black Universalūs marškinėliai

Universalūs marškinėliai trumpomis rankovėmis, apvalia, elastinga, gerai priglundančia apykakle. Marškinėliai gaminami iš šukuotinės medvilnės. Audinys nesišiaušia ir „nesibumbuliuoja“. Keya marškinėlių peties siūlė yra sutvirtinta papildomai – apsauga nuo deformacijos. Sudėtis: 100% šukuotinė medvilnė. Audinio tankis: 180g/m2. Dydžiai: S – 3XL.

Spalvos: Raudona; Juoda; Pilka; Geltona; Tamsiai žalia; Šviesiai žalia; Moss; Khaki; Turkio; Ruda; Oranžinė; Mėlyna.

Prekės kodas: MC/180

 KAINA KLAUSTI
141 Moteriški marškinėliai

Moteriški įliemenuoti marškinėliai trumpomis rankovėmis. Dėl elastano esančio audinio sudėtyje, gaminys išlaiko savo formas bei spalvas net po daugelio skalbimų. Puikiai priglunda prie kūno. Sudėtis : 95% medvilnė, 5% elastanas. 180g/m2

Prekės kodas: 141 Glance

 KAINA KLAUSTI
144 Universalūs marškinėliai

Kokybiški universalūs marškinėliai su siaura megzta apvalia kaklo iškirpte, kuri yra su 5% elastanu. Vidinė kaklo juosta ir pečių linija papildomai sutvirtinta, kad neišsitampytų. Visos siūlės yra dvigubai susiūtos. Ant šių marškinėlių galima dėti logotipą, termoplėvelę ar siuvinėti. Sudėtis:100% medvilnė, 160g.

Prekės kodas: 144

 KAINA KLAUSTI
132 Vyriški marškinėliai

Vyriški marškinėliai be šoninių siūlių. Apvali kaklo iškirptė, sustiprintos pečių siūlės. Sudėtis : 100% medvilnė, 145g/m2.

Prekės kodas: 132 CLASSIC

 KAINA KLAUSTI
215-thickbox_default Universalūs marškinėliai

Universalūs marškinėliai trumpomis rankovėmis, apvalia, elastinga, gerai priglundančia apykakle. Marškinėliai gaminami iš šukuotinės medvilnės. Audinys nesišiaušia ir „nesibumbuliuoja“. Keya marškinėlių peties siūlė yra sutvirtinta papildomai – apsauga nuo deformacijos. Sudėtis: 100% šukuotinė medvilnė. Audinio tankis: 180g/m2. Dydžiai: S – 3XL.

Prekės kodas: MC/180 BALTI

 KAINA KLAUSTI
803_02_a_lb Universalūs marškinėliai

Universalūs marškinėliai apvaliu kaklu, dryžuoti. Išlaiko formą ir spalvą po skalbimo. Sudėtis : 100% medvilnė, 150g/m2

Prekės kodas: 803 SAILOR

 KAINA KLAUSTI
133 Moteriški marškinėliai

Moteriški įliemenuoti marškėliai. Apvali, megzta kaklo iškirptė. Sustiprinta pečių siūlė. Sudėtis: 100% medvilnė, 145g/m2

Prekės kodas: 133 CLASSIC NEW

  KAINA KLAUSTI
137_44_a_lb Moteriški marškinėliai

Kokybiški, universalūs marškinėliai su siaura megzta apvalia kaklo iškirpte, kuri yra su 5% elastanu. Medvilnės siūlai dengti silikonu. Dėl šios savybės audinys nesitampo ir “nesiburbuliuoja”.

Vidinė kaklo juosta ir pečių linija papildomai sutvirtinta, kad neišsitampytų. Visos siūlės yra dvigubai susiūtos. Ant šių marškinėlių galima dėti logotipą, termoplėvelę ar siuvinėti. Sudėtis: 100% medvilnė, 200 g/m2. Didelis spalvų pasirinkimas.

Prekės kodas: 137 HEAVY

 KAINA KLAUSTI
3175 Vyriški bėgimo marškinėliai

Vyriški marškinėliai skirti bėgimui, sportui. Kvėpuojantys. Sudėtis: 100% mikro poliesteris. Spalvos: juoda, balta, raudona.

Prekės kodas: 3175 RAY

  KAINA KLAUSTI
109_14_c_s Universalūs marškinėliai

Kokybiški universalūs COLORMIX marškinėliai su siaura, megzta, apvalia kaklo iškirpte, kuri yra su 5% elastanu. Marškinėliai iš 100% medvilnės, 200gr/m2. Vidinė kaklo juosta ir pečių linija papildomai sutvirtinta, kad neišsitampytų. Visos marškinėlių siūlės yra dvigubai susiūtos. Medvilnės siūlai dengti silikonu. Dėl šios savybės audinys nesitampo ir “nesiburbuliuoja”. Ant šių marškinėlių galima dėti logotipą, termoplėvelę ar siuvinėti. Galimi dydžiai: S-XXL

Prekės kodas: 109 COLORMIX

 KAINA KLAUSTI
mc150tamsiaizalia Vyriški marškinėliai

Vyriški marškinėliai trumpomis rankovėmis, apvalia, elastinga, gerai priglundančia apykakle. Marškinėliai gaminami iš šukuotinės medvilnės. Audinys nesišiaušia ir „nesibumbuliuoja“. Keya marškinėlių peties siūlė yra sutvirtinta papildomai – apsauga nuo deformacijos. Sudėtis: 100% šukuotinė medvilnė. Audinio tankis: 150g/m2. Dydžiai: S – 3XL. Spalvos: Raudona; Juoda; Pilka; Geltona; Tamsiai žalia; Šviesiai žalia; Moss; Khaki; Turkio; Ruda; Oranžinė; Mėlyna.

Prekės kodas: MC/150

 KAINA KLAUSTI
wcs180oranzine Moteriški marškinėliai

Moteriški įliemenuoti marškinėliai trumpomis rankovėmis, apvalia, elastinga, gerai priglundančia apykakle. Marškinėliai gaminami iš šukuotinės medvilnės. Audinys nesišiaušia ir „nesibumbuliuoja“. Keya marškinėlių peties siūlė yra sutvirtinta papildomai – apsauga nuo deformacijos. Sudėtis: 100% šukuotinė medvilnė. Audinio tankis: 180g/m2. Dydžiai: S – 2XL.

Prekės kodas: WCS/180

 KAINA KLAUSTI
3155arkin Vyriški sportiniai marškinėliai

Vyriški marškinėliai skirti bėgimui ar kitoms sporto šakoms. Kvėpuojantys, antibakteriniai, su UV apsauga. Sudėtis: 100% mikro poliesteris CoolDry.

Prekės kodas: 3155 ARKIN

 KAINA KLAUSTI
129 Vyriški marškinėliai

Vyriški marškinėliai, impregnuoti silikonu, kuris suteikia audiniui elastingumo, nesiburbuliuoja net po daugelio skalbimų, nenublunka spalva. Apvali megzta kaklo iškirptė, elastinga. Sustiprinta pečių siūlė. Spalvos: juoda, balta, ruda, pilka, t.pilka, šv.mėlyna, mėlyna, t.mėlyna, turkio, chaki, t.žalia, žalia, geltona, burbundiška, lime, oranžinė, raudona, violetinė. Sudėtis:100% medvilnė, 160g

Prekės kodas: 129 BASIC SILICON

 KAINA KLAUSTI
139 Moteriški marškinėliai

Moteriški įliemenuoti ilgomis rankovėmis marškinėliai. Dėl elastano esančio audinio sudėtyje, gaminys išlaiko savo formas net ir po daugelio skalbimų. Puikiai priglunda prie kūno. Sudėtis: 95% medvilnė, 5% elastanas,180g/m2.

Prekės kodas: 139 SLIM

 KAINA KLAUSTI